Lumea merită
zâmbetul tău!

Lumea merită
zâmbetul tău!

Bine ai venit la ConfiDent,
clinica zâmbetelor încrezătoare!
Bine ai venit la ConfiDent,
clinica zâmbetelor încrezătoare!

Misiunea

Uneori simplul act de a zâmbi ne păcălește creierul că suntem fericiți și ne ajută să chiar fim așa!

Meriți un zâmbet încrezător pe care să îl folosești cât mai des!

DESPRE NOI

Suntem o echipă de profesioniști ai zâmbetelor încrezătoare!

Suntem pregătiți, cu mulți ani de studiu și practică, să lucrăm cu cele mai avansate aparate și să abordăm cele mai inovative tehnici. Ne-am reunit forțele pentru a-ți putea oferi o experiență stomatologică holistă, eficientă și profesionistă pentru a ne îndeplini scopul final: zâmbete sănătoase, frumoase și încrezătoare pentru toți cei ce ne calcă pragul! Te așteptăm la ConfiDent!

Servicii

Implantologie

Ortodonție

Prevenție

Pediatrie dentară

Urgențe dentare

Parodontologie

Protetică

Echipa

Dr. Daniela Pop

Ortodonție

Prof. Dr. Mihai Ispas

Implantologie

Dr. Eric Tănase

Urgențe / Prevenție

Dr. Ema Chivu

Pediatrie

Dr. Emil Demeter

Parodontologie/Protetică

Testimoniale

Ce găsești la Confident?

tehnologie

Tehnologie avansată

Cu o multitudine de cursuri complexe predate de experți mondiali  sub centură, lucrăm cu cele mai noi tehnici și tehnologii. Am investit în echipamente unice în țară pentru a putea oferii servicii la standarde înalte compatibile cu cele mai avansate clinici la nivel mondial. Aparatele noastre pot să măsoare o varietate de factori ce afectează atât dinți individuali, dantura, cât și felul în care aceștia relaționează dinamic.
abordare-holista

Abordare Holistă

Lucrăm împreună, ca o echipă, fiecare îndeplinindu-și rolul specific pentru a putea oferii cel mai înalt standard de expertiză pentru orice procedură. Ne înțelegem bine și ne ajutăm reciproc, creștem împreună și ne susținem atât pe plan profesional cât și pe cel personal. Credem că un mediu de lucru sănătos este primul pas pentru a oferi sănătate mai departe.
grija-fata-de-pacient

Grijă față de pacient

Vrem să îți oferim o experiență plăcută, lipsită de stress, integrată cât mai bine în viața ta de zi cu zi. Planificăm fiecare procedură împreună, în așa fel încât atât doctorul cât și pacientul să fie în zona mentală potrivită. Stabilim modalitatea de plată convenabilă: oferim rate și credite, lucrăm cu clinici mari oferind discounturi speciale prin parteneriate.

Contact

Te așteptăm pe la noi!

Adresa: Octavian Goga 12, Alba Iulia Alba

programare

fă o programare online