Salut antreprenorule digital!

Ne bucurăm că afacerea ta e online. Acum e momentul să te perfecționezi și să înveți cum să beneficiezi de avantajele pe care ți le oferă site-ul tău!

Tocmai ai finalizat un website pe platforma WordPress, l-ai primit de la noi sau l-ai comandat de la o altă firmă? Cu siguranță vei avea nevoie de un manual sau un ghid care să te ajute să îți actualizezi site-ul, adică să menții informația la zi, astfel încât să profiți de toate avantajele pe care ți le poate oferi. Vom crea treptat informația de care ai nevoie, astfel încât să acoperim o gamă cât mai variată de necesități. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu uita să ne scrii pe adresa de e-mail: digital@falm.ro.

!Atenție: Deși platforma website-urilor este comună, WordPress, aceasta poate fi dezvoltată foarte diferit de la nevoile unui website la altul, dar chiar și de la stilul de lucru unui programator la altul. De aceea, veți vedea că unele secțiuni și meniuri vor arăta total diferit față de ceea ce vei vedea în tutorialele noastre.

Începe procesul de învățare acum!

Îți place ghidul nostru? Ajută și alți antreprenori să aibă acces la informație. Distribuie articolul pe rețelele de socializare: