DESPRE NOI


Ghidată de creativitate și inspirată de neconvențional, #FALM este o agenție digitală, care transformă idea ta într-un proiect unic și eficient.

Ce credem?

Știm cât de greu este să dezvolți o afacere la început de drum. Am avut și noi această experiență și te înțelegem. Ești un antreprenor adevărat, care ai depus mult efort în ceea ce faci, ți-ai asumat riscuri și ai renunțat la multe lucruri care îți aduc liniște și bucurie în viață.

Ai început singur, ai învățat câte puțin din toate. Poate chiar web design și marketing. Dar acum a venit momentul în care trebuie să mergi mai departe. Fiindcă afacerea ta crește și nu mai ai timpul necesar să te ocupi de toate procesele de care are nevoie o companie.

Iar aici intervenim noi! O agenție de marketing digital a cărei pasiuni este să creeze website-uri inovative, intuitive, atractive din punct de vedere vizual, precum și programe de marketing digital care duc la creșterea afacerii tale. Ne menținem mereu la cele mai înalte standarde ale excelenței creative și tehnice. Fiecare client, indiferent de dimensinea și obiectivele lui, nu poate aștepta de la noi altceva decât la cel mai bun design, relații cu clienții excelente și profesionalism de la întregul nostru staff de la #Falm.

Cum lucrăm?

#Falm este o agenție digitală al cărui scop este crearea unor websiteuri frumoase și interactive, care să fie create folosind cele mai noi trenduri în marketing digital și branding.

Obiectivul nostru este să aducem poveștile de succes la viață, împreună cu protagoniștii lor. Fiecare nou capitol înseamnă descoperire și dezvoltare, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Cine suntem?

Suntem o echipă care lucrează în mai multe orașe ale țării. O echipă formată din tehnicieni, programatori, marketeri, exploratori, pasionați, pragmatici, vizionari, artiști, eclectici și povestitori. Cum reușim acest lucru? Folosind tehnologia digitală care ne este pusă astăzi la dispoziție. Fiindcă în zilele noastre nu mai contează unde ești, ci ceea ce faci. Suntem o echipă dornică să muncească energic și smart: scopul nostru este să îți oferim instrumente și soluții de comunicare pentru a îmbunătăți viața brandului tău.

SERVICIILE NOASTRE

UNDE NE GĂSEȘTI?

Echipa noastră lucrează pentru companii care sunt situate în orice localitate din România. Dar, fiindcă știm cât de important este să avem întâlniri față în față cu clienții noștri, lucrăm mai ales în orașele
ALBA IULIA, CLUJ NAPOCA, BUCUREȘTI, SIBIU și DEVA.

NEWSLETTER

Vrei să ne cunoști mai bine, să fii la curent cu ultimele noutăți și afli instant ofertele noastre? Înscrie-te la newsletter!Optează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design