WEB DESIGN

FAIMOS ONLINE

A avea un simplu website nu mai este suficient, deoarece o persoană vizitează zeci de pagini online în fiecare zi. Iar un website memorabil trebuie să fie proaspăt, cu un design frumos și cu o funcționalitate care să antreneze și să capteze vizitatorii.

CE CONSTRUIM?

creare site de prezentare

WEBSITE-URI DE PREZENTARE

Indiferent că este vorba despre o firmă de prestări servicii, o cafenea, un cabinet medical sau un coafor, website-ul tău va fi dezvoltat astfel încât să comunici cât mai eficient cu clienții tăi și cu publicul tău țintă. Vom analiza serviciile și produsele pe care le oferi, vom face împreună o analiză de business și vom stabili obiectivele pe care vrei să le atingi:

Fiecare afacere este diferită! De aceea, fiecare website trebuie să fie diferit, creat în funcție de nevoile și identitatea afacerii tale.

MAGAZINE ONLINE

Te-ai hotărât să deschizi o nouă afacere sau să extinzi afacerea ta online? Îți dorești un magazin online? Știm că este o activitate destul de complexă. De aceea, trebuie să îți alegi cu multă prudență oamenii cu care lucrezi. De ce? Fiindcă modul în care vei pune pe picioare magazinul online la început de drum va fi esențial. În primul rând vei crea fundația lui, care este foarte importantă în momentul în care site-ul se va dezvolta din ce în ce mai mult, iar în al doilea rând vei crea identitatea lui.

Magazinele online se dezvoltă destul de rapid. Va apărea mereu nevoia de dezvoltare și diversificare. De aceea, o structurare eficientă a informației încă de la început, îi va ajuta pe clienții tăi să interacționeze ușor cu produsele și serviciile tale și atunci când site-ul devine mai complex.

Ce înseamnă să ai un magazin online bun? În primul rând trebuie să reprezinte brandul tău într-un mod interactiv, astfel încât să rămână întipărit în mintea consumatorului. În al doilea rând, trebuie să respecte diferite tactici de marketing care să îl îndrume pe consumator să urmeze pașii pe care îi stabilești chiar tu: să se informeze despre ultimul produs lansat, să se înscrie la newsletter, să formeze numărul tău de telefon sau să facă o achiziție online.

Știai că...
Bara de search dintr-un magazin online este cea mai importantă pentru vizitatorii care știu deja ce vor să cumpere? Aceasta are o contribuție de 30% pentru conversia vizitatorilor în clienți. Așa că asigură-te că este cât mai vizibilă pe întregul site.

Un alt aspect al pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când construiești un magazin online este automatizarea. Cu cât trebuie să faci mai puține lucruri pentru onorarea unei comenzi sau pentru oferirea informațiilor necesare cu privire la produse, cu atât afacerea ta va fi mai prosperă și mai eficientă!

pret magazin online
creare website

WEBSITE-URI PENTRU COMUNITĂȚI

Vrei să ții legătura cu comunitatea ta? Ești o organizației non-gurvernamentală, o școală, o instituție, un spital, o biserică? Suntem siguri că există foarte multe persoane care vor să fie la curent cu serviciile pe care le oferi și cu noutățile pe care vrei să le transmiți. Cu ajutorul noului website vei putea primi rapid feedback-uri, idei, soluții noi direct de la membrii comunității tale. Putem crea sau integra chiar și un forum, prin care membrii să discute diferite teme de interes.

RESPONSIVE DESIGN

Probabil că ai auzit că noua tendință în materie de web design este “responsive design”. Dar ce înseamnă acest lucru? Site-ul tău va putea fi vizualizat de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau desktop), fără ca utilizatorii să fie nevoiți să mărească sau să micșoreze imaginea de pe ecran. Acesta își redimensionează dinamic conținutul și imaginile pentru o varietate de ecrane de diferite dimensiuni, iar site-ul tău va fi ușor de utilizat pe orice dispozitiv.

web design alba iulia

PERFECT PE MOBIL

preturi web design

PERFECT PE TABLETĂ

creare site web

PERFECT PE DESKTOPPACHETE ATRACTIVE

SITE PREZENTARE - START UP

  • 5 pagini la alegere
  • termen de realizare - 1 lună
  • manual de utilizare și actualizare site

Preț:

400 €

MAI MULTE DETALII

MAGAZIN ONLINE - START UP

  • 7 pagini la alegere
  • 10 produse adăugate gratuit
  • termen de realizare - 1 lună
  • manual de utilizare și actualizare site

Preț:

680 €

MAI MULTE DETALII

SERVICIILE NOASTREOptează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design