PROMOVARE ONLINE

#

Campaniile noastre creative spun o poveste, generează conștientizare, și crează clienți fideli.

MARKETING

DIGITAL

Suntem dedicați clienților noștri, depășim așteptările, aducem plus valoare.

APELEAZĂ LA SPECIALIȘTI ÎN MARKETING DIGITAL

Da, știm! Ai citit deja o mulțime de articole despre online marketing. Te-ai familiarizat cu cuvinte precum SEO, Google Analytics, promovare Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google Adwords. Dar parcă cu cât citești mai mult îți dai seama că dacă începi să îți promovezi afacerea fără ajutor, nu vei mai avea timp să te ocupi de afacerea în sine, adică de ceea ce îți place cel mai mult.

Dacă ție îți place producția, verificare calității, managementul, resursele umane sau livrarea produselor, nouă ne place marketingul. Și la asta ne pricepem cel mai bine!

COMUNICĂM PE LIMBA CLIENȚILOR TĂI

CREĂM EMOȚIE ȘI INTERACȚIUNE

Placeholder image

Îți oferim campanii creative, gândite astfel încât să antreneze publicul tău țintă. Acestea vor fi create în jurul poveștii tale de brand și se vor diferenția de tacticile convenționale de marketing. Cu cât publicul tău țintă va interacționa mai mult cu campaniile create de noi, cu atât afacerea ta va fi mai memorabilă.

O persoană este bombardată zilnic de peste 5000 de reclame, iar crearea unei campanii generalizate în speranța că mesajul tău va ajunge la publicul interesat de produsele și serviciile tale, nu va aduce rezultatele așteptate.

De aceea, trebuie să analizăm profilul clienților tăi, ca să aflăm mai multe despre personalitatea lor și cum anume interacționează cu afacerea ta la nivel individual. Vom îndeplini așteptările lor prin conținutul campaniilor, iar audiența va fi mult mai receptivă la serviciile și produsele pe care le oferi.

COMUNICĂM PRIN CANALELE DE
MARKETING CARE ȚI SE PORIVESC

Publicul tău țintă interacționează cu afacerea ta prin mai multe canale de marketing digital: website, social media, e-mail sau motoare de căutare. Iar tu trebuie să apari pe cât mai multe dintre ele. Construirea unei campanii pe o singură platformă, înseamnă ignorarea clienților potențial activi pe alte canale. Iată cele mai importante platforme de social media pe care afacerea ta poate fi prezentă cu succes:

Placeholder image

FACEBOOK

Placeholder image

GOOGLE +

Placeholder image

INSTAGRAM

Placeholder image

LINKEDIN

Placeholder image

PINTEREST

Placeholder image

TWITTER

Placeholder image

YOUTUBE

Placeholder image

RSS

SERVICIILE NOASTREOptează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design