SERVICII

Placeholder image

Creăm website-uri, branduri, grafică și campanii de marketing pentru oameni ca și tine. Pentru cei care se identifică cu afacerea ta. Și le facem atât de intuitive, încât lumea va fi fericită să interacționezecu conținutul tău online.

Placeholder image

WEBDESIGN

Îți dorești un website cu design care să exprime personalitatea afacerii tale? Apelează la serviciile noastre. Cunoaștem ultimele tendințe și tehnologii din domeniu, care te vor menține în fața competiției.

Placeholder image

PROMOVARE ONLINE

Afacerea ta merită să crească în mediul online, deoarece aici ai posibilitatea de a interacționa ușor cu clienții tăi și să îți consolidezi imaginea în fiecare zi. Optează pentru campanii de marketing creative!

Placeholder image

GRAPHIC DESIGN

Designul bun nu este doar frumos, ci este și inteligent. De aceea, când creăm un design avem întotdeauna în minte publicul căruia i se adresează. Creăm design pentru mediul digital și pentru print.

Placeholder image

BRAND STORYTELLING

Povestea unei afaceri este întotdeauna incredibilă. Știm că dorești ca lumea să aprecieze serviciile și produsele pe care le oferi. Iar noi putem crea povestea ta, astfel încât să creeze experiențe și emoții.

Placeholder image

STRATEGIE DIGITALĂ

Succesul în afaceri este ghidat de o strategie bună. Care este obiectivul tău? Notorietatea, fidelizarea clienților sau creșterea vânzărilor? O strategie bună te va ajuta să obții rezultate concrete.

Placeholder image

GO DIGITAL

Interacționează cu clienții tăi în fiecare zi. Promovează-ți afacerea cu costuri reduse. Fă cunoscută povestea afacerii tale în întreaga lume. Toate acestea se pot realiza mai ușor în mediul digital.

NEWSLETTER

Vrei să ne cunoști mai bine, să fii la curent cu ultimele noutăți și afli instant ofertele noastre? Înscrie-te la newsletter!Optează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design