GHIDUL SITE-ULUI TĂU

Călătorie în lumea digitală

Adaugă o galerie de imagini în articolul tău WordPress

Blocul Galerie îți permite să adaugi o galerie de imagini. După introducerea blocului Galerie, fă click pe butonul Încarcă de pe calculator pentru a încărca imagini în biblioteca media sau fă click pe butonul Bibliotecă media pentru a afișa biblioteca media și a selecta fișierele existente pe care le-ai încărcat anterior. În mod alternativ, pur și simplu trage cu mouse-ul noile imagini pe Blocul Galerie și acestea vor fi încărcate automat în Biblioteca Media și introduse în Bloc.

Odată ce ai adăugat imaginile în bloc, există alte opțiuni disponibile în bara laterală din dreapta ecranului. Poți alege numărul de coloane pe care ar trebui să le afișeze galeria de imagini. De asemenea, poți alege să decupezi miniaturile astfel încât să se alinieze uniform.

Secțiunea Legătură la îți permite să selectezi cum anume să se deschidă fiecare imagine atunci când dai click pe ea. Poți alege să conectezi fiecare imagine către fișierul media în sine sau să se deschidă într-o pagina care include atasamentul.  De asemenea, poți alege să nu există niciun link pe imaginile galeriei.

Îți place ghidul nostru? Ajută și alți antreprenori să aibă acces la informație. Distribuie articolul pe rețelele de socializare:

ARTICOLE RECENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.Optează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design