GHIDUL SITE-ULUI TĂU

Călătorie în lumea digitală

Blocul audio îți permite să încorporezi un player audio simplu în conținut. După introducerea blocului audio, click pe butonul Încarcă de pe calculator pentru a încărca un nou fișier audio în biblioteca media sau click pe butonul Bibliotecă Media pentru a afișa toate fișierele din biblioteca media și a selecta un fișier existent pe care l-ai încărcat anterior. Dând click pe butonul Inserează din URL vei putea să selectezi un fișier media care există la un alt URL (pe un alt site).

După ce ai adăugat fișierul audio în bloc, există alte opțiuni disponibile în bara laterală din partea dreaptă a ecranului. Poți selecta Redare automată pentru a reda fișierul automat atunci când se încarcă pagina sau poți selecta Buclă pentru a repeta fișierul audio la nesfârșit.

ARTICOLE RECENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.Optează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design