GHIDUL SITE-ULUI TĂU

Călătorie în lumea digitală

Adaugă o imagine în postarea ta pe site-ul WordPress

Blocul imagine îți permite să adaugi o imagine în conținut. După introducerea blocului imagini, click pe butonul Încarcă de pe calculator pentru a încărca o imagine nouă în biblioteca media sau click pe butonul Bibliotecă media pentru a afișa toate fișierele din biblioteca media și a selecta un fișier existent pe care l-ai încărcat anterior. Alternativ, click pe butonul Inserează din URL pentru a introduce adresa URL a imaginii pe care dorești să o afișezi. De asemenea, poți trage o imagine dintr-un folder de pe calculator în blocul de imagini, iar aceasta va fi încărcată automat în biblioteca media și inserată în bloc.

Odată ce ai adăugat imaginea în bloc, vei avea acces la diferite opțiuni atât în bara de unelte, cât și în bara laterală.

În bara de unelte vom găsi opțiunile de poziționare a imaginii și pictograma editează, care îți permite să alegi o altă imagine.

În bara laterală vom găsi următoarele opțiuni:

  • Text alternativ: descrie imaginea folosind 1 – 5 cuvinte cheie. Această descriere nu va apărea pe website, dar va fi importantă pentru găsirea imaginii în motoarele de căutare Google. De asemenea, descrierea va fi afișată în momentul în care imaginea nu se poate încărca și persoanelor cu probleme de auz.
  • Dimensiune imagine: Aici ai mai multe opțiuni pentru dimensiunea imaginii. Poți alege între opțiunile predefinite miniatură, mediu, mare și dimensiune completă. Poți de asemenea să modifici manual dimensiunea imaginii în pixeli. Sau să selectezi cât să ocupe imaginea în lațimea conținutului: 25%, 50%, etc.
  • Setări legături: aici poți opta pentru o anumită trimitere atunci când se dă click pe imagine. Către fișier media (imaginea se deschide la o dimensiune mai mare), pagină atașament (imaginea se deschide într-o pagină nouă), sau URL personalizat (apăsând pe o imagine, vizitatorul poate fi trimis pe o altă pagină de pe site-ul tău sau la un alt site).

Sub imagine, ai posibilitatea să scrii un text asociat imaginii – o descriere, un titlu etc. Acesta va fi afișat pe pagina articolului chiar sub imagine. Pentru a scrie un text asociat, click pe secțiunea Scrie text asociat… și introdu textul pe care îl dorești.

Îți place ghidul nostru? Ajută și alți antreprenori să aibă acces la informație. Distribuie articolul pe rețelele de socializare:

ARTICOLE RECENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.Optează pentru un site cu personalitate!


Lucrează cu profesioniști

digital@falm.ro / (+40) 786 053 323

Facebook #Falm Web Design Pinterest #Falm Web Design LinkedIn #Falm Web Design Youtube #Falm Web Design Twitter #Falm Web Design